Wie wij zijn

The Content Guys is een hands-on team dat jouw bedrijf verder kan helpen met contentmarketing. Van analyse tot online strategie, van content creatie tot uitgebreide webcare. Met onze diensten kan jouw bedrijf optimaal inspelen op de alsmaar groeiende online communicatiebehoefte.

Je kunt bij ons ook ‘gewoon’ terecht voor social media-beheer van bijvoorbeeld een Facebook-, Twitter- of LinkedIn-pagina. Daarnaast kunnen we namens jouw organisatie de dialoog voeren met volgers.

Ons team staat bol van online kennis en ervaring. Zo ben je gegarandeerd van consistente en hoogwaardige content. En kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn, want wist je dat we je met onze voordelige VIP-pakketten al vanaf € 350,- per maand kunnen helpen met jouw online aanwezigheid en je zelfs losse content kunnen aanbieden?

Waar wij voor staan

Een missie
We maken en bewaken jouw verhaal, jouw identiteit. Door merk- of productbetrokkenheid zorgen we er via het juiste kanaal voor dat jouw bezoekers volgers worden. En volgers fans. We luisteren naar ze, we delen onze kennis met ze en we blijven met ze in contact. Dat doen we met behulp van de meest uiteenlopende (sociale) media, maar ook de traditionele media verliezen we niet uit het oog.
Een goed verhaal
Door content marketing helpen we je om grip te houden op jouw verhaal. We brengen een heldere structuur aan in wat je vertelt, en wanneer je dat doet op welk platform. Naast een gestructureerd plan genereren we ook doelgroepgerichte content voor je die we op het juiste moment plaatsen. Zo gaan we heel bewust online de interactie aan met jouw doelgroep en spelen we op een juiste manier in op hun online behoefte met relevante en actuele content.
Een visie
Online aanwezigheid met een juiste visie en executie leidt tot verhoogde klantentrouw en een grotere overall tevredenheid en waardering. En dat wil je natuurlijk niet laten liggen…

Wij benaderen content marketing als een geïntegreerd onderdeel van de algehele communicatie, zodat je er zeker van bent dat jouw communicatiestrategie ook online wordt uitgedragen.

The Content Guys dus...
We zijn een hands-on team dat je verder kan helpen met content marketing. Maar je kun bij ons ook ‘gewoon’ terecht voor het beheer van jouw Facebook- of LinkedIn bedrijfspagina.

Ons team staat bol van online kennis en ervaring. Zo ben je gegarandeerd van kwaliteit… en kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn, want wist je dat we je al vanaf € 200,- per maand kunnen helpen met jouw online aanwezigheid.

Altijd voor de volle 100%

Twitter 100%
Facebook 100%
LinkedIn 100%
Google+ 100%
Overige social media 100%

Onze klanten