Online-strategie

Content beheer

Tijd om te publiceren? Wij brengen een heldere structuur aan in wat je online vertelt, wanneer je dit het beste kan doen en op welk digitaal platform.

Na het plaatsen van de content analyseren wij de reacties van de vastgestelde doelgroep. Zo kunnen we o.a. meten of bepaalde boodschappen over producten en diensten goed of minder goed worden ontvangen. Met die feedback kunnen de betreffende producten en diensten verder geoptimaliseerd worden.

Bovendien spelen we continu in op de nieuwste trends in de wereld van social media. Indien een nieuw platform jouw doelgroep verovert, zullen we direct inspelen op die ontwikkelingen. Zo ben je nooit te laat en altijd betrokken bij jouw doelgroep.

Overige expertises

Analyse & advies

Een goede online strategie vergt een goede analyse als voorbereiding. De analyse toont aan welke online kansen er voor jouw organisatie zijn!Lees meer

Online strategie

Zodra jij overtuigd bent van jouw online kansen, ontwikkelen wij een online strategie gebaseerd op de identiteit van jouw organisatie!Lees meer

Content creatie

Wij genereren en creëren doelgerichte content die wij afstemmen op de doelgroepen van jouw organisatie!Lees meer

En nog meer expertise

Lees meer

Social media beheer

Wij helpen je met het opzetten en het optimaal inzetten van de juiste social media kanalen!

Lees meer
Lees meer

Webcare

Wij houden jouw social media kanalen goed in de gaten, plaatsen content wanneer nodig en spelen direct in op vragen of klachten van de klant!

Lees meer
Lees meer

Presentaties & trainingen

Voor wie alles wil weten en leren over (het gebruik van) social media geven wij presentaties en trainingen!

Lees meer
Lees meer

Websites

We helpen je graag met een professionele WordPress website waarmee je duidelijk in het oog springt en tevens met relevante content inspeelt op de behoefte van jouw klant!

Lees meer