Online strategie

Als compact clubje ‘content guys’ met een groot netwerk van specialisten kunnen we ook jouw merk ondersteunen met vakwerk op het gebied van online strategie. En dan met name op het gebied van content marketing.

We brengen je publiek, hun (zoek)gedrag en de beste online momenten voor jou als ondernemer in kaart. Met die kennis bepalen we wanneer jouw potentie op het web het grootst is en zorgen we ervoor dat Google je beste vriend wordt en blijft.

Wij benaderen content marketing als een geïntegreerd onderdeel van de algehele communicatie, zodat je er zeker van bent dat jouw communicatiestrategie ook online wordt uitgedragen.

Overige expertises

Analyse & advies

Een goede online strategie vergt een goede analyse als voorbereiding. De analyse toont aan welke online kansen er voor jouw organisatie zijn!Lees meer

Content creatie

Wij genereren en creëren doelgerichte content die wij afstemmen op de doelgroepen van jouw organisatie!Lees meer

Content beheer

We brengen een heldere structuur aan in wat je vertelt, en wanneer je dat doet op welk platform!Lees meer

En nog meer expertise

Lees meer

Social media beheer

Wij helpen je met het opzetten en het optimaal inzetten van de juiste social media kanalen!

Lees meer
Lees meer

Webcare

Wij houden jouw social media kanalen goed in de gaten, plaatsen content wanneer nodig en spelen direct in op vragen of klachten van de klant!

Lees meer
Lees meer

Presentaties & trainingen

Voor wie alles wil weten en leren over (het gebruik van) social media geven wij presentaties en trainingen!

Lees meer
Lees meer

Websites

We helpen je graag met een professionele WordPress website waarmee je duidelijk in het oog springt en tevens met relevante content inspeelt op de behoefte van jouw klant!

Lees meer