Laptop

 

 

 

Webcare

De ervaring leert dat aan online zakelijke aanwezigheid vaak vol frisse moed wordt begonnen, om er al snel achter te komen dat het actief en professioneel beheren van die platformen in de praktijk toch erg ingewikkeld en tijdrovend blijkt te zijn. Zonder goede webcare wordt de online communicatie met klanten dan al snel weer vergeten.

The Content Guys helpen je niet alleen met het creëren en beheren van je content en social media. Wij helpen je ook letterlijk met de online communicatie – het echte gesprek – tussen jouw merk en de doelgroep(en). Onze webcare zorgt ervoor dat geen enkele opmerking, suggestie, vraag of klacht onopgemerkt en onbeantwoord blijft. Daarbij bewaken wij de kracht van jouw merk en tone-of-voice.

Een snelle reactie zorgt voor een sterke tevredenheid, waardoor de klant jouw handelingssnelheid ervaart als prettig en betrouwbaar.

Overige expertises

Analyse & advies

Een goede online strategie vergt een goede analyse als voorbereiding. De analyse toont aan welke online kansen er voor jouw organisatie zijn!Lees meer

Online strategie

Zodra jij overtuigd bent van jouw online kansen, ontwikkelen wij een online strategie gebaseerd op de identiteit van jouw organisatie!Lees meer

Content creatie

Wij genereren en creëren doelgerichte content die wij afstemmen op de doelgroepen van jouw organisatie!Lees meer

En nog meer expertise

Lees meer

Content beheer

We brengen een heldere structuur aan in wat je vertelt, en wanneer je dat doet op welk platform!

Lees meer
Lees meer

Social media beheer

Wij helpen je met het opzetten en het optimaal inzetten van de juiste social media kanalen!

Lees meer
Lees meer

Presentaties & trainingen

Voor wie alles wil weten en leren over (het gebruik van) social media geven wij presentaties en trainingen!

Lees meer
Lees meer

Websites

We helpen je graag met een professionele website waarmee je duidelijk in het oog springt en tevens met relevante content inspeelt op de behoefte van jouw klant!

Lees meer