Social media beheer

Wie doet bij jouw in de organisatie het social media beheer? Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat, LinkedIn of Google+? Welke social media-platformen zijn er en welke gebruik jij om jouw doelgroep te bereiken? En wat ga je überhaupt online vertellen? Het vergt allemaal een idee, een plan. Kortom: een strategie.

Wij brengen een heldere structuur aan in wat je vertelt, wanneer je dat doet en op welk platform. Aanwezigheid op social media en de juiste interactie leidt tot meer loyaliteit en een grotere overall tevredenheid en waardering. Bovendien verhoogt een connectie tussen jouw social-kanalen en website de bezoekersaantallen aanzienlijk. Dit leidt op zijn beurt weer tot meer naamsbekendheid en een hogere afname van jouw product.

Dat klinkt allemaal ingewikkeld. Ben je daar nog niet aan toe, maar kom je wel tijd en kennis te kort. Geen probleem: je kunt bij ons ook ‘gewoon’ terecht voor een kleine start-up, waarin we je op weg helpen.

Overige expertises

Analyse & advies

Een goede online strategie vergt een goede analyse als voorbereiding. De analyse toont aan welke online kansen er voor jouw organisatie zijn!Lees meer

Online strategie

Zodra jij overtuigd bent van jouw online kansen, ontwikkelen wij een online strategie gebaseerd op de identiteit van jouw organisatie!Lees meer

Content creatie

Wij genereren en creëren doelgerichte content die wij afstemmen op de doelgroepen van jouw organisatie!Lees meer

En nog meer expertise

Lees meer

Content beheer

We brengen een heldere structuur aan in wat je vertelt, en wanneer je dat doet op welk platform!

Lees meer
Lees meer

Webcare

Wij houden jouw social media kanalen goed in de gaten, plaatsen content wanneer nodig en spelen direct in op vragen of klachten van de klant!

Lees meer
Lees meer

Presentaties & trainingen

Voor wie alles wil weten en leren over (het gebruik van) social media geven wij presentaties en trainingen!

Lees meer
Lees meer

Websites

We helpen je graag met een professionele website waarmee je duidelijk in het oog springt en tevens met relevante content inspeelt op de behoefte van jouw klant!

Lees meer