Content creatie

Met een gestructureerd plan van aanpak in handen, is het tijd om doelgroepgerichte content te creëren! Denk bijvoorbeeld aan een digitale nieuwsbrief, blog, een los artikel of complete SEO-webteksten.

Heeft jouw bedrijf al een nieuwsbrief, blog of website? Ook bestaande teksten kunnen wij redigeren en optimaliseren voor de bekende zoekmachines. Naast de diensten die wij in onze voordelige VIP-paketten aanbieden, is het ook mogelijk om (eenmalig) losse content te kopen.

‘What’s the content, guys?’

Overige expertises

Analyse & advies

Een goede online strategie vergt een goede analyse als voorbereiding. De analyse toont aan welke online kansen er voor jouw organisatie zijn!Lees meer

Online strategie

Zodra jij overtuigd bent van jouw online kansen, ontwikkelen wij een online strategie gebaseerd op de identiteit van jouw organisatie!Lees meer

Content beheer

We brengen een heldere structuur aan in wat je vertelt, en wanneer je dat doet op welk platform!Lees meer

En nog meer expertise

Lees meer

Social media beheer

Wij helpen je met het opzetten en het optimaal inzetten van de juiste social media kanalen!

Lees meer
Lees meer

Webcare

Wij houden jouw social media kanalen goed in de gaten, plaatsen content wanneer nodig en spelen direct in op vragen of klachten van de klant!

Lees meer
Lees meer

Presentaties & trainingen

Voor wie alles wil weten en leren over (het gebruik van) social media geven wij presentaties en trainingen!

Lees meer
Lees meer

Websites

We helpen je graag met een professionele WordPress website waarmee je duidelijk in het oog springt en tevens met relevante content inspeelt op de behoefte van jouw klant!

Lees meer