Jij wil veel publiek trekken via de bekende zoekmachines, de dialoog voeren met je publiek op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn en online je producten promoten en verkopen door de inzet van campagnes en e-mailing. Met ons speciale sale-pakket ben je binnen no time een Celebrity op het web.

Pakket Celebrity is bedoeld voor ondernemers die met één klik op de muisknop gevonden willen worden. Bedrijven die online de dialoog aangaan met hun publiek, bijvoorbeeld met een klantenservice via het web, klachtenafhandeling of interactie via social media. Met twaalf maandelijks besteedbare uren zal de website van uw organisatie ook regelmatig worden voorzien van nieuwe content en extra voordeel ten opzichte van pakket Young Potential en pakket Presenter, is dat ‘Celebs’ elke maand een rapportage van hun websitestatistieken krijgen!

Een andere extra is de optie A/B-testing. Door gebruikers te verdelen in groepen, die een ander concept of andere campagne te zien krijgen, kan er op basis van de analyse beslist worden welke online strategie wordt ingezet. Moet ik mijn online advertentie richten op mannen-vrouwen, jong-oud, landelijk-regionaal, met een bepaalde interesse? En welke content scoort het best bij mijn doelgroep? Voor Celebrities geldt geen beperking in het aantal merken/domeinen dat wordt ondergebracht bij The Content Guys.

Net als in de andere VIP-pakketten, kunnen de maandelijkse uren vrij worden besteed aan Analyse en Advies,Content Creatie, Content Beheer, Social Media Beheer en Webcare. De activiteiten kunnen ook per maand verschillen. Zo kan je de ene maand webteksten laten (her)schrijven of een online campagne inzetten en de maand erop uitpakken met een blog, nieuwsbrief en persbericht.

  • Celebrity is ons speciale sale-pakket; veel extra mogelijkheden (zie VIP-pakketten) en met 15% korting €260,- voordeliger dan Young Potential