Projectomschrijving

Binnen Aventus werken we met diverse partijen samen op gebied van online communicatie. De opdrachten variëren van het sparren over online communicatie tot het hands-on ondersteunen bij het onderhouden van social media platformen, van presentatieklussen over social media tot het opzetten van praktische blogsites.

Doel:

De doelen zijn per afdeling dan ook verschillend. Het grootste deel van de tijd besteden we aan het onderhouden van social media platformen om met name de continuïteit van de Facebookpagina te garanderen, zowel zendgericht als reactief. Met het delen van product- en kennisgerichte informatie op basis van continuïteit en het visualiseren van de dagelijkse praktijk willen we vooral de merkbetrouwbaarheid van Aventus vergroten en de lezers inzicht geven in de arbeidsmarkt van nu en morgen.

Werkzaamheden:

De werkzaamheden die wij doen zijn voornamelijk gericht op het up-to-date houden van de Facebookpagina met eigen informatie (ontwikkelen van content) en relevantie branchegerelateerde content (content generatie).

Pakket:

Starter