Altijd al een personal assistant willen hebben? Zoek niet verder! Onze vrolijke blonde Presenter (je mag hem zelf een naam geven) verdiept zich acht uur per maand in de online strategie van jouw organisatie.

En acht uur per maand kan van alles betekenen. Een wekelijkse nieuwsbrief die de bezoekersaantallen een boost geeft en zorgt voor extra betrokkenheid richting lezers/klanten. Er kunnen online campagnes worden opgezet, die exact op jouw doelgroep worden gericht voor een maximaal resultaat. Of we maken de website van jouw onderneming SEO- en SEA-proof, zodat Google jullie beste vriend wordt en de bedrijfsgegevens hoog in de zoekresultaten eindigen.

Net als in de andere VIP-pakketten, kunnen de maandelijkse uren vrij worden besteed aan Analyse en Advies, Content Creatie, Content Beheer, Social Media Beheer en Webcare. De activiteiten kunnen ook per maand verschillen. Zo kan je de ene maand webteksten laten (her)schrijven of een online campagne inzetten en de maand erop uitpakken met een blog, nieuwsbrief en persbericht.

  •  Let op: de uren van pakket Presenter kunnen besteed worden binnen maximaal twee merken/domeinen