Bruist jouw bedrijf van de online potentie, maar weet je zelf niet goed hoe je dit optimaal moet inzetten? Is de website Google-proof? Voorzien van SEO- en SEA-vriendelijke teksten, META-omschrijvingen? Gebruik je AdWords, A/B-testing en Social campagnes? Worden kanalen als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn optimaal ingezet? Pakket Super Star geeft antwoord op al deze vragen en zorgt ervoor dat jouw onderneming met de juiste strategie online sterrenstatus bereikt.

Zoekmachines en social media-sites voeren regelmatig updates uit. Het is daardoor belangrijk om up to date te blijven en deze trends te volgen. Wist je bijvoorbeeld dat het aantal mobiele internetgebruikers hoger is, dan het aantal mensen dat achter een vaste computer zit? Deze internetbezoekers geven via GPS hun locatie door aan Google, Facebook e.a.. Zij tonen op hun beurt locale bedrijven aan al deze mensen. Super Star zorgt ervoor dat jij op de eerste rij zit.

Bedrijven met pakket Super Star krijgen maandelijks een rapportage van hun websitestatistieken en die van de Facebookpagina. Welke content scoort het best? Wanneer moet ik dingen publiceren? Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik ze nog beter benaderen? Gebruik ik de juiste tags? Hoe kan ik meer linkverkeer genereren? En natuurlijk zorgen wij er vervolgens voor dat de juiste wijzigingen worden doorgevoerd.

Net als in de andere VIP-pakketten, kunnen de maandelijkse uren vrij worden besteed aan Analyse en Advies,Content Creatie, Content Beheer, Social Media Beheer en Webcare. De activiteiten kunnen ook per maand verschillen. Zo kan je de ene maand webteksten laten (her)schrijven of een online campagne inzetten en de maand erop uitpakken met een blog, nieuwsbrief en persbericht. Super Stars kunnen ook gebruik maken van de optie AB/testing en ook hier geldt een onbeperkt aantal merken/domeinen dat bij The Content Guys kan worden ondergebracht.

  • Extra mogelijkheid is een gratis jaarlijks campagne concept. Wij zetten kosteloos een voorstel op, waarna we samen bepalen of en wanneer deze wordt ingezet