Websites

Naast de omvangrijke keuze aan social media-kanalen, blijft een eigen website met goede content van groot belang . Een website is een online etalage met daarin optimale ruimte voor jouw merk, jouw diensten en jouw kennis. Het is belangrijk om alles wat de klant van jou verwacht, op de website helder en duidelijk te presenteren. Zowel visueel, als tekstueel.

Een website, die na de lancering wordt gekoppeld aan de juiste social media-kanalen, blogs en nieuwsbrieven, zorgt niet alleen voor de ideale spreiding van jouw boodschap maar resulteert ook in een hoge Google ranking. Wil je online gevonden worden? Zorg dan dat je online strategie voor elkaar is!

Als blijkt dat jouw website in verband met de online strategie geoptimaliseerd moet worden, helpen The Content Guys je daar verder mee op weg. Informeer naar de mogelijkheden.

Overige expertises

Analyse & advies

Een goede online strategie vergt een goede analyse als voorbereiding. De analyse toont aan welke online kansen er voor jouw organisatie zijn!Lees meer

Online strategie

Zodra jij overtuigd bent van jouw online kansen, ontwikkelen wij een online strategie gebaseerd op de identiteit van jouw organisatie!Lees meer

Content creatie

Wij genereren en creëren doelgerichte content die wij afstemmen op de doelgroepen van jouw organisatie!Lees meer

En nog meer expertise

Lees meer

Content beheer

We brengen een heldere structuur aan in wat je vertelt, en wanneer je dat doet op welk platform!

Lees meer
Lees meer

Social media beheer

Wij helpen je met het opzetten en het optimaal inzetten van de juiste social media kanalen!

Lees meer
Lees meer

Webcare

Wij houden jouw social media kanalen goed in de gaten, plaatsen content wanneer nodig en spelen direct in op vragen of klachten van de klant!

Lees meer
Lees meer

Presentaties & trainingen

Voor wie alles wil weten en leren over (het gebruik van) social media geven wij presentaties en trainingen!

Lees meer