Ben je een ondernemer die nog in de startblokken staat, of zit je al wat langer in het vak maar liggen er op het gebied van social media en (web)content nog veel kansen? Dan bieden wij de helpende hand met ons pakket: Young Potential.

Je bent als ondernemer al druk genoeg! Het Young Potential-pakket geeft je de ruimte om 4 uur per maand aan social- en webcare bij The Content Guys neer te leggen. Dit kan uiteraard ook ingezet worden voor nieuwe merken en bedrijven die hun website en/of social media-kanalen nog moeten opzetten. Wij leveren webteksten aan en richten Facebook, Twitter, Instagram of één van de andere bekende kanalen voor u in.

De naam Young Potential zegt het al een beetje; je ziet als bedrijf wel potentie in jouw online aanwezigheid en blijft graag up to date, maar groots uitpakken hoeft niet. Wat jij als ondernemer graag ziet is een goedverzorgde website, die met enige regelmaat wordt voorzien van nieuwe items, en zo nu en dan een post op de door jou gekozen social media-kanalen.

Net als in de andere VIP-pakketten, kunnen de maandelijkse uren vrij worden besteed aan Analyse en Advies, Content Creatie, Content Beheer, Social Media Beheer en Webcare. De activiteiten kunnen ook per maand verschillen. Zo kan je de ene maand webteksten laten (her)schrijven of een online campagne inzetten en de maand erop uitpakken met een blog, nieuwsbrief en persbericht.

  • Let op: de uren van pakket Young Potential dienen wel allemaal binnen 1 merk/domein te worden uitgegeven