In Apeldoorn wordt veel reclame en design gemaakt. De Apeldoornse bureaus Amazing, De Design Kantine, Doorrood, Faam en Kompaan tonen van 27 april tot en met 19 mei in ACEC hun mooiste werk. Een selectie uit het werk dat ze de afgelopen jaren maakten voor lokale, nationale en internationale klanten wordt tentoongesteld tijdens de expositie Apeldoorn Maakt Reclame.

De inbreng van deze vijf verschillende reclamebureaus zorgen voor veel inspiratie en variatie: prikkelende posters, gedurfd design, grappige guerrilla’s, aardige apps, fraaie verpakkingen en nog veel meer. Het is vooral een leuke expositie met herkenbare en minder herkenbare reclame-campagnes die bedacht en uitgevoerd zijn voor zowel grote als kleine klanten in Nederland en ver daarbuiten.

De expositie is maar kort: ruim 3 weken. Entree is gratis. Op 27 april wordt de expositie Apeldoorn Maakt Reclame geopend om 16.00 uur. Na de opening kan er in ACEC gegeten worden. Kosten van een maaltijd bedragen € 10,-. ACEC is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Op maandag en dinsdag is ACEC gesloten.

Wil je online inspiratie over Apeldoorn Maakt Reclame, volg ons dan via Facebook: facebook.com/apeldoornmaaktreclame. Zelf reclame maken via Twitter, doe je door middel van #apeldoornmaaktreclame.

The Content Guys zorgde voor het beheer van de Facebook-pagina.

The Content Guys Banner