De zomer is al enige tijd in volle gang. De eerste vakantiegangers zijn al vertrokken, het zonnetje schijnt en op menig werkvloer is het behoorlijk stil.

De consument blijft zijn vragen stellen. Ook tijdens vakanties!

Bij The Content Guys draaien wij daarentegen op volle toeren. Hoewel veel bedrijven en personeelsleden genieten van een welverdiende vakantie, blijven de consumenten ondertussen toch hun vragen stellen. Met name online. The Content Guys zorgen ervoor dat die vragen niet onbeantwoord blijven. Namens het betreffende bedrijf aan wie de vragen worden gesteld, geven wij een passend antwoord en zo helpen wij de consument verder op weg.

Dan doen wij overigens niet alleen tijdens de vakantieperiode. Dagelijks helpen wij bedrijven met het opzetten en beheren van sociale netwerken. Wij nemen daarmee dus een belangrijke online taak uit handen.  The Content Guys bieden oplossingen als het gaat om online marketing en social media. Van een simpele analyse tot de complete strategie. Of het nu voor even betreft of (meestal) voor een lange periode.

koud-waterBenut de vakantie om de online marketing angst te overwinnen

Vaak overheerst er nog de angst om online marketing uit te besteden. Die angst bestaat uit twee delen: angst voor online marketing en angst voor uitbesteden. Met dit blog gaan we je tijdens de vakantieperiode over jouw angsten heen helpen.

De eerste angst is relatief makkelijk weg te nemen. Tal van onderzoeken voorzien van feiten en cijfers laten duidelijk de kansen van online marketing zien. Als het aan de cijfers ligt, is men vaak al snel om.

De angst voor uitbesteding zit hem vaak in het verwachte kostenplaatje. Die angst is in eerste instantie wat moeilijker weg te nemen. Online marketing kost net als alle andere vormen van marketing namelijk ook gewoon geld. En geld dat je investeert in online marketing, zie je niet direct terugvloeien in de clubkas.

Na de vakantie vol gas op online marketing

Online marketing betaalt zich in eerste instantie dan ook niet terug, maar het betaalt zich wel op lange termijn uit. Met de juiste online marketing strategie kan het rendement namelijk wel sterk worden verhoogd. Dat betekent dus dat je je online aanpak goed voor elkaar moet hebben. En met alles wat je goed wilt doen, heb je kennis en kunde nodig. Online marketing en social media is niet een simpel trucje dat je er even bij doet. Iets wat veel bedrijven onderschatten.

Een mooie metafoor in deze context is dat online marketing en social media te vergelijken is met een soort koud water vrees. Je moet er even doorheen, maar ben je er eenmaal doorheen dat zijn er nog tal van zeeën te ontdekken.

Wij komen graag eens bij je langs om de online kansen van jouw organisatie nader te bekijken. Misschien heb je nu eerst nog even vakantie, wij staan in elk geval klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

The Content Guys Banner